Geçlerle yakın diyalogları ile bilinen Rize Valisi Ersin Yazıcı ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini ziyaret ederek öğlen yemeğini öğrencilerle beraber yedi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ziyareti çerçevesinde Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile birlikte öğrencilere öğlen yemeğinde eşlik eden Rize Valisi Ersin Yazıcı ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap yemek sonrası masaları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet etti.
Rize’de eğitim gören öğrencilerin sorunlarını paylaşmak amaçlı gerçekleştirilen yemek programı sonrasında Vali Yazıcı ve Başkan Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci Konseyinin Üniversite içerisinde oluşturmuş oldukları stantları gezerek bağış yapılan kitapları inceledi.
Daha sonra Vali Yazıcı ve Başkan Kasap Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karamanı makamında ziyaret etti.